Lightronics
Lightronics

Sollicitatieprocedure

Heb je een interessante en passende vacature gezien? Solliciteer dan direct door je persoonlijke gegevens in te vullen en je cv en eventuele motivatiebrief bij te voegen. Wij informeren je zo spoedig mogelijk over de voortgang van de procedure.

De sollicitatieprocedure voor kantoorpersoneel en accountmanagers bestaat altijd uit meerdere gesprekken. Een proefopdracht of assessment kan deel uitmaken van de procedure. Solliciteer je voor een baan in het warehouse of op de assemblage (productie) en is het eerste gesprek aan beide zijden goed bevallen, dan vragen we je een paar uurtjes mee te kijken en te werken.

Mocht je onverhoopt niet door de selectieprocedure komen, dan bewaren we je cv maximaal één maand in ons dossier. Dit dossier is alleen toegankelijk voor onze HR-afdeling. Wij vragen ook of je de bewaartermijn wil verlengen naar één jaar. Als er in die periode een functie beschikbaar komt waar we je geschikt voor vinden, dan nemen we alsnog contact met je op. Het staat je natuurlijk altijd vrij om zelf te solliciteren op openstaande vacatures. Wij gaan te allen tijde vertrouwelijk om met je gegevens en gebruiken deze uitsluitend in het kader van de sollicitatieprocedure.

Contact

Lightronics BV
Mathilde Schlappi, HR Adviseur
Spuiweg 19 (Haven VI, nr. 1640)
5145 NE Waalwijk

T: +31 (0)416 56 86 40
E: werkenbij@lightronics.nl
KvK Waalwijk: 18119137

Bekijk de route

© 2022 • Lightronics B.V. • Alle rechten voorbehouden | Cookie informatie - Cookie statement - Privacy policy