Lightronics
Lightronics

Werken en leren

Lightronics groeit en wij zoeken nieuw, jong en gedreven talent.. Dit doen we onder andere door junior medewerkers aan te nemen en BBL-trajecten te faciliteren. Leren in de praktijk is een goede manier om vakmensen op te leiden en daarom geven wij intensieve begeleiding om kennis over te dragen.

Bekijk vacatures

BBL-werkplek

Een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) betekent dat je werken combineert met leren. Je kunt na je VMBO-opleiding dit traject instromen; je gaat dan één dag per week naar school en werkt vier dagen bij Lightronics. Tijdens deze opleiding wordt je intensief begeleid en als je je opleiding met succes afrond, dan is de kans groot dat we je een baan aanbieden.

 

Erkend Leerbedrijf

Lightronics is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk. We leveren dan ook graag een bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Als erkend leerbedrijf bieden we goede en veilige werkplekken die aansluiten bij verschillende mbo-opleidingen.

Op Stagemarkt.nl staat een overzicht van alle opleidingen waarvoor Lightronics een erkend leerbedrijf is. Mis je een opleiding, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden bespreken.

 

BBL-vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures voor deze afdeling.

Open sollicitatie

Heeft ons bedrijf uw interesse gewekt, maar hebben wij geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie.

Solliciteer

Over Lightronics

Lightronics is een verlichtingsproducent met ruim 80 medewerkers in Waalwijk, Noord-Brabant. We hebben een sterke traditie in betrouwbare en innovatieve armaturen. Andere kernwaarde is duurzaamheid. Hier geven we onder meer invulling aan door energiezuinige LED-lichttechniek toe te passen.

Lees meer

© 2022 • Lightronics B.V. • Alle rechten voorbehouden | Cookie informatie - Cookie statement - Privacy policy