Lightronics
Lightronics

Stages

Wil jij stage lopen bij een bedrijf met een focus op kwaliteit en innovatie? Als erkend leerbedrijf bieden wij je een leeromgeving waarin je meewerkt in de organisatie of zelfstandig een opdracht uitvoert om het vak te leren. Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de toekomst van vakmanschap en investeren daarom graag in jong talent.

Bekijk vacatures

Stage lopen

Wij bieden op verschillende niveaus stages aan; HBO stages, MBO stages en ook snuffelstages om leerlingen kennis te laten maken met het bedrijfsleven.

 

Leerbedrijf

Lightronics is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk. We leveren dan ook graag een bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Als erkend leerbedrijf bieden we goede en veilige werkplekken die aansluiten bij verschillende opleidingen.

Bekijk onze stage vacatures of neem contact met ons op om eventuele mogelijkheden te bespreken.

 

Onze stageplekken

BBL - Logistiek Medewerker

Wil jij leren en werken tegelijk? Dat kan bij Lightronics! We hebben een ervaren team collega’s in het magazijn, die graag hun kennis en ervaring delen met jou!

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Heeft ons bedrijf uw interesse gewekt, maar hebben wij geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie.

Solliciteer

Over Lightronics

Lightronics is een verlichtingsproducent met ruim 80 medewerkers in Waalwijk, Noord-Brabant. We hebben een sterke traditie in betrouwbare en innovatieve armaturen. Andere kernwaarde is duurzaamheid. Hier geven we onder meer invulling aan door energiezuinige LED-lichttechniek toe te passen.

Lees meer

© 2022 • Lightronics B.V. • Alle rechten voorbehouden | Cookie informatie - Cookie statement - Privacy policy