Lightronics
Lightronics

Staf

Achter de schermen moet ook het nodige gebeuren om alle werkzaamheden bij Lightronics in goede banen te leiden. Er zijn verschillende staffuncties die ondersteuning bieden aan onze bedrijfsonderdelen en onze medewerkers. Denk hierbij aan de financiële administratie, Human Resources en onze hospitality-medewerkers.

Bekijk vacatures

Financiële Administratie

Als Medewerker Financiële Administratie zorg je ervoor dat rekeningen op tijd betaald worden maar ook dat onze klanten op tijd betalen. Nauwkeurigheid is zeer belangrijk bij het controleren en verwerken van alle uitgaande en binnenkomende facturen. Daarnaast worden hier voorbereidende taken voor betalingen gerealiseerd en onze debiteuren bewaakt.

 

Human Resources

Op de afdeling Human Recources houd je je bezig met het vinden, kweken en behouden van toptalent. Hier worden wervingscampagnes uitgewerkt en het HR-beleid geoptimaliseerd, gericht op de toekomst van de arbeidsmarkt en onze organisatie. Je zorgt ervoor dat de opleidingen verzorgd worden, salarissen betaald worden. Ook monitor je het functioneren en beoordelen van managers en medewerkers en adviseer je hen hierover.

 

Hospitality 

Als Hospitality Medewerker ben je hét visitekaartje van Lightronics. Je bent het eerste contact met onze gasten, ontvangt ze en zorgt voor een warm ontvangst en begeleiding naar hun afspraken met onze medewerkers. Daarnaast voer je de nodige facilitaire taken uit, zoals agenda- en voorraadbeheer, heb je aandacht voor de orde en netheid van de gebouwen en verricht je licht administratief werk.

 

Vacatures binnen Staf

Er zijn op dit moment geen vacatures voor deze afdeling.

Open sollicitatie

Heeft ons bedrijf uw interesse gewekt, maar hebben wij geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie.

Solliciteer

Over Lightronics

Lightronics is een verlichtingsproducent met ruim 80 medewerkers in Waalwijk, Noord-Brabant. We hebben een sterke traditie in betrouwbare en innovatieve armaturen. Andere kernwaarde is duurzaamheid. Hier geven we onder meer invulling aan door energiezuinige LED-lichttechniek toe te passen.

Lees meer

© 2022 • Lightronics B.V. • Alle rechten voorbehouden | Cookie informatie - Cookie statement - Privacy policy