Lightronics
Lightronics

Sales & Marketing

De afdeling Sales & Marketing zorgt voor het werven en behouden van onze klanten. Onze accountmanagers vormen de buitenwacht. Zij gaan actief op bezoek bij prospects en klanten. De collega’s van Sales Support begeleiden de klant door het hele verkoopproces. Met heldere offertes, korte lijnen en een sterke service werken zij aan een optimale klanttevredenheid. Verder speelt Marketing & Communicatie een actieve rol in het verbeteren van de klantbeleving.

Bekijk vacatures

Sales

Als Accountmanager ben je een professionele adviseur in de verkoop van verlichting. Je geeft adviezen over lichtoplossingen. Na dit advies weet je de klant tot koop te bewegen of door de klant voorgeschreven te worden op een bestek. Je adviseert en begeleid complexe projecten en brengt de belangen van verschillende partijen bij elkaar.

In de rol van Sales Support Medewerker ondersteun je de accountmanager in het offerte- en orderproces. Je begeleidt onze klanten tijdens en na het verkoopproces om zo tot een optimale klanttevredenheid te komen. Je stelt de verkoopofferte op, na aanvraag door klant of accountmanager. Je draagt zorg voor een kwalitatief juiste afhandeling van een geplaatste order. Je controleert de volledigheid van de order, vergelijkt de order met de uitgebrachte offerte en bespreekt afwijkingen met de klant. Je bewaakt de levertijden en onderhoud intensief klantcontact en intern contact met het Bedrijfsbureau. Daarnaast heb je veel contact met de administratie over stamgegevens en limieten van klanten. Je bent voor de klant het aanspreekpunt bij vragen over orders, levertijden, uitlevering en het verwerken van eventuele reclamaties. Door dit steeds verder te professionaliseren draag je bij aan een steeds betere klanttevredenheid.

 

Marketing & Communicatie

De collega's van Marketing & Communicatie zorgen ervoor dat het imago van Lightronics als speerpunt wordt gebruikt in het beleid, om een actieve rol te spelen in het continu verbeteren van de klantbeleving. Zij zien erop toe dat alle in- en externe uitingen conform huisstijl zijn en vormen de verbindende schakel met ons reclamebureau.

 

Vacatures binnen Sales & Marketing

Er zijn op dit moment geen vacatures voor deze afdeling.

Open sollicitatie

Heeft ons bedrijf uw interesse gewekt, maar hebben wij geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie.

Solliciteer

Over Lightronics

Lightronics is een verlichtingsproducent met ruim 80 medewerkers in Waalwijk, Noord-Brabant. We hebben een sterke traditie in betrouwbare en innovatieve armaturen. Andere kernwaarde is duurzaamheid. Hier geven we onder meer invulling aan door energiezuinige LED-lichttechniek toe te passen.

Lees meer

© 2022 • Lightronics B.V. • Alle rechten voorbehouden | Cookie informatie - Cookie statement - Privacy policy