Lightronics
Lightronics

Operations

De afdeling Operations bij Lightronics bestaat uit het bedrijfsbureau, assemblage (productie), het warehouse en de kwaliteitsafdeling. De medewerkers hier zorgen er samen voor dat de voorraad op orde is, dat bestelde armaturen geassembleerd en goed verpakt kunnen worden en dat de kwaliteit van alle in- en uitgaande goederen gewaarborgd is.

Bekijk vacatures

Bedrijfsbureau

Het Bedrijfsbureau zorgt ervoor dat het productieproces soepel verloopt. Zo hebben we hier de functies voor inkoop, planning, werkvoorbereiding en procesbeheer. Het is uiteraard van belang dat er voldoende materialen zijn om de armaturen te kunnen assembleren, dat al deze materialen correct opgeborgen worden en dat alles op tijd af komt.

De afdeling Inkoop houdt zich bezig met het zo optimaal mogelijk beheer van de voorraad. Om de productieplanning te kunnen waarborgen worden de inkoopprijzen, kwaliteit en levertijd bewaakt. De Werkvoorbereider houdt zich bezig met het plannen en administratief gereedmaken van de productieorders.  Er wordt nauw contact gehouden met de verkoopafdeling over levertijden en de te verwachten orders. Vervolgens zorgt de Planner ervoor dat de productieorders op basis van beschikbare capaciteit worden ingepland. De Operations Controller tot slot beheert de processen cijfermatig (zoals de uren) en maakt analyses, met als doel de cijfermatige uitkomsten van de processen te verbeteren.

 

Warehouse

Als Warehouse Medewerker zorg jij ervoor dat onze assemblagemedewerkers nooit misgrijpen. In deze functie heb je een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Het magazijn is onderverdeeld in drie delen: goederenontvangst, orderpick en expeditie. Bij goederenontvangst zorg je ervoor dat de onderdelen bij binnenkomst gecontroleerd worden en vervolgens op de juiste plek terecht komen. Hierdoor kunnen de orderpickers de juiste onderdelen zo efficiënt mogelijk verzamelen, zodat je collega’s bij assemblage de armaturen in elkaar kunnen zetten. Bij expeditie zorg je ervoor dat de juiste producten verzonden worden naar de juiste klant. Je bent ook verantwoordelijk voor het op orde houden van de werkvloer: een nette omgeving werkt veiliger en efficiënter en het is een visitekaartje voor onze klanten.

 

Assemblage

Als Assemblagemedewerker zorg je ervoor dat de armaturen in topconditie de deur uit kunnen. Je zet de verschillende onderdelen in elkaar om een kwalitatief goed armatuur te leveren bij de klant. Er zijn verschillende typen armaturen die we maken: van wand- en plafondarmaturen tot straat- en terreinverlichting. Zo hebben we ook extreem slagvaste armaturen die in tunnels en zelfs gevangenissen hangen.

Je werkt in een team van assemblagemedewerkers en zorgt er samen met hen voor dat er kwaliteit geleverd wordt. Je bent ook verantwoordelijk voor het op orde houden van de werkvloer: een nette omgeving werkt veiliger en efficiënter en het is een visitekaartje voor onze klanten.

 

Kwaliteit en Certificering

Op deze afdeling bewaakt de Kwaliteitsmedewerker de kwaliteit van onze armaturen. De KAM Manager is verantwoordelijk voor het behouden van onze certificeringen op het gebied van kwaliteit, arbeid en milieu, zoals de ISO9001, MVO prestatieladder en CO2 prestatieladder.

 

Vacatures binnen Operations

Algemeen Medewerker Bedrijfsbureau

Medewerker Bedrijfsbureau binnen een duurzame omgeving en ruimte voor groei en ontwikkeling? Dat kan!

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Heeft ons bedrijf uw interesse gewekt, maar hebben wij geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie.

Solliciteer

Over Lightronics

Lightronics is een verlichtingsproducent met ruim 80 medewerkers in Waalwijk, Noord-Brabant. We hebben een sterke traditie in betrouwbare en innovatieve armaturen. Andere kernwaarde is duurzaamheid. Hier geven we onder meer invulling aan door energiezuinige LED-lichttechniek toe te passen.

Lees meer

© 2021 • Lightronics B.V. • Alle rechten voorbehouden | Cookie informatie - Cookie statement - Privacy policy