WERK AAN JOUW TOEKOMST

Werken bij Lightronics is werken bij een toonaangevende en innovatieve producent van verlichtingsoplossingen voor de werk- en leefomgeving. Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid gaan hand in hand met voortdurende innovatie. We doen dat met aandacht voor het milieu en de mens. Niet voor niets is Lightronics gecertificeerd conform de MVO- en de CO2-Prestatieladder niveau 4. Lightronics werpt licht op de toekomst.

ONS COMMITMENT

Lightronics biedt een baan die bij je past. We leggen de nadruk op jouw groei en hebben uitgebreide scholingstrajecten en trainingen, die jouw loopbaan richting geven. Onze organisatie groeit, groei mee!

ONZE VACATURES


Product Manager

De focus voor deze functie ligt op perfect matchen van de klant vraag met het juiste aanbod. Nu en in de toekomst. Vind jij dit leuk? Bekijk dan snel de vacature.

Bekijk vacature

Supplier Quality Engineer (Electronics)

Vind jij het leuk om continue jezelf te verdiepen in de nieuwste marktvereisten voor verlichting? Ervoor te zorgen dat de laatste ontwikkelingen in onze armaturen belanden?

Bekijk vacature

Afstudeer Stage opdracht Interne Communicatie

De stage opdracht bestaat uit het onderzoeken en uitvoeren van de optimalisatie van interne communicatie. Je gaat helpen om onze nieuwe intranetpagina op te zetten voor onze interne communicatie.

Bekijk vacature

Accountmanager woningbouw & verlichting - regio Noord

Vind jij het leuk om dagelijks met verschillende marktpartijen in gesprek te gaan? Om in dat gesprek tot verlichtingsoplossingen voor de leefomgeving te komen? Dan is dit jouw functie:

Bekijk vacature
Bekijk meer vacatures

VERHALEN VAN ONZE MEDEWERKERS


Corné Verhoeven, Productontwikkelaar / teamleider innovatieteam

"Bij de ontwikkeling van nieuwe armaturen werk ik als industrieel designer samen in een multidisciplinair team."

Corné Verhoeven, Productontwikkelaar / teamleider innovatieteam

Bekijk meer verhalen

OVER LIGHTRONICS


Lightronics zorgt voor verlichtingsoplossingen in de (semi)openbare ruimte. Met onze armaturen worden prettige en veilige woon- en werkomgevingen gecreëerd. Kenmerkend zijn lage exploitatiekosten, hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Lightronics werpt licht op de toekomst. Deel je onze visie?