WERK AAN JOUW TOEKOMST

Werken bij Lightronics is werken bij een toonaangevende en innovatieve producent van verlichtingsoplossingen voor de werk- en leefomgeving. Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid gaan hand in hand met voortdurende innovatie. We doen dat met aandacht voor het milieu en de mens. Niet voor niets is Lightronics gecertificeerd conform de MVO- en de CO2-Prestatieladder niveau 4. Lightronics werpt licht op de toekomst.

ONS COMMITMENT

Lightronics biedt een baan die bij je past. We leggen de nadruk op jouw groei en hebben uitgebreide scholingstrajecten en trainingen, die jouw loopbaan richting geven. Onze organisatie groeit, groei mee!

ONZE VACATURES


Lichtcalculator (M/V)

Wil jij lichtspecialist worden en vind je het leuk om techniek te vertalen naar begrijpelijk advies? Dan is dit jouw functie!

Bekijk vacature

(Junior) Mechanical Engineer (M/V)

Vind jij het leuk om tekeningen uit te werken? Ervoor te zorgen dat de laatste ontwikkelingen in onze armaturen belanden? Dan is dit jouw functie!

Bekijk vacature

(Junior) Artikel Beheer (M/V)

Vind jij het leuk om aangeleverde concepten en bestaande producten uit te werken en te beheren, vanaf het artikelnummer tot en met de stuklijst? Dan is dit jouw functie!

Bekijk vacature

Lichtadviseur (M/V) (fulltime)

Weet jij de techniek te vertalen naar een begrijpelijk advies en vind jij het leuk om dit advies persoonlijk te brengen bij onze klant? Dan is dit jouw functie!

Bekijk vacature
Bekijk meer vacatures

VERHALEN VAN ONZE MEDEWERKERS


Corné Verhoeven, Productontwikkelaar / teamleider innovatieteam

"Bij de ontwikkeling van nieuwe armaturen werk ik als industrieel designer samen in een multidisciplinair team."

Corné Verhoeven, Productontwikkelaar / teamleider innovatieteam

Jeroen van de Langenberg, Assistent Operations Controller

"Als Operation Controller houd ik me bezig met de controle van zaken op het operationele vlak, zoals voorraadbeheer, urenverantwoording en verschillen in voor- en nacalculatie."

Jeroen van de Langenberg, Assistent Operations Controller

Bekijk meer verhalen

OVER LIGHTRONICS


Lightronics zorgt voor verlichtingsoplossingen in de (semi)openbare ruimte. Met onze armaturen worden prettige en veilige woon- en werkomgevingen gecreëerd. Kenmerkend zijn lage exploitatiekosten, hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Lightronics werpt licht op de toekomst. Deel je onze visie?